Transformers-ohjaajalta ”maailman paras” bikinimainos

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvaohjaaja Michael Bay tunnetaan nykyisin erityisesti Transformers-elokuvien ohjaajana, vaikka hänen portfoliostaan löytyy myös monia muita menestyneitä toimintaelokuvia. Parhaillaan Transformers 3 -elokuvaa työstävä Bay on nyt toteuttanut myös hieman harvinaisemman projektin.

Maailmankuulu alusvaatemerkki Victoria’s Secret palkkasi nimittäin Michael Bayn ohjaamaan yhtiölle kaikkien aikojen alusvaatemainoksen. Nyt tämä puolentoista minuutin pituinen fantasia-aiheinen televisiomainos on julkaistu verkossa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Mainoksessa nähdään poseeraamassa muiden muassa supermallit Adriana Lima, Candice Swanepoel, Chanel Iman, Erin Heatherton, Katsia Zingarevich, Lily Aldridge ja Rosie Huntington-Whiteley. Viimeksi mainittu on tuttu Baylle jo entuudestaan, sillä Rosie korvasi Megan Foxin uusimman Transformers-elokuvan päätähtenä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat