Estoton Anu esitteli rintansa Playboyssä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläisen naapurimme Viron kohutuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Anu Saagim on onnistunut aiheuttamaan värikkäällä urallaan lukuisia kohuja erityisesti paljastuksillaan ja paljastavilla kuvillaan. Tuorein kohu on nyt saanut alkunsa hänen rohkeista nakuposeerauksistaan.

48-vuotias Any Saagim poseeraa nimittäin parhaillaan Playboy-lehden sikäläisen numeron sivuilla rinnat paljaana. Lehden haastattelussa hän kertoo myös avoimesti seksielämästään ja muiden muassa paljastaa menettäneensä neitsyytensä 18-vuotiaana. Suomalaisille Saagim tuli aikoinaan tunnetuksi Risto-Matti Ratian aviopuolisona. Hän on ollut naimisissa myös kohuliikemies Carl Danhammerin kanssa.

Anu Saagim on tullut tunnetuksi myös mallina ja televisiojuontajana sekä Hustler-lehden Viron version päätoimittajana. Nykyisin hän päätoimittaa Elu24-verkkojulkaisua.

Anu Saagim Playboy Estonia

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat