Estoton Anu esitteli rintansa Playboyssä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläisen naapurimme Viron kohutuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Anu Saagim on onnistunut aiheuttamaan värikkäällä urallaan lukuisia kohuja erityisesti paljastuksillaan ja paljastavilla kuvillaan. Tuorein kohu on nyt saanut alkunsa hänen rohkeista nakuposeerauksistaan.

48-vuotias Any Saagim poseeraa nimittäin parhaillaan Playboy-lehden sikäläisen numeron sivuilla rinnat paljaana. Lehden haastattelussa hän kertoo myös avoimesti seksielämästään ja muiden muassa paljastaa menettäneensä neitsyytensä 18-vuotiaana. Suomalaisille Saagim tuli aikoinaan tunnetuksi Risto-Matti Ratian aviopuolisona. Hän on ollut naimisissa myös kohuliikemies Carl Danhammerin kanssa.

Anu Saagim on tullut tunnetuksi myös mallina ja televisiojuontajana sekä Hustler-lehden Viron version päätoimittajana. Nykyisin hän päätoimittaa Elu24-verkkojulkaisua.

Anu Saagim Playboy Estonia