”Isäs oli pilvessä kun sua teki” pitikin paikkansa!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työ- kuin yksityiselämässään ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on menettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana lähes jokaisen elokuvaroolinsa huumesekoilujensa takia. Kaunotar on tällä hetkellä oikeuden määräämässä pakkohoidossa Betty Ford -klinikalla 3. tammikuuta saakka.

Kaunottaren isä Michael Lohan on nyt paljastanut olleensa kannabiksen vaikutuksen alaisena silloin kun hän siitti tyttärensä. Mies oli vieraana Sirius XM -radiokanavan Playboy Morning Show -ohjelmassa ja paljastus sai aikaan syvälliset keskustelut vuosikymmenien takaisesta tapahtumasta. Myös tuolloiset seksiasennot ruodittiin läpi tarkasti.

– Olimme Lindsayn äidin Dinan kanssa jumissa kolme päivää alppimajassa, joka sijaitsi Sveitsissä. Harrastimme seksiä koko ajan ja sehän on aivan normaalia. Asentoa, jossa Lindsay sai alkunsa on vaikea muistaa, mutta käsilläni ja polvillani olen ollut koko ajan. Kyseisessä majassa polttelin myös ensimmäistä kertaa elämässäni kannabista, joten voisi sanoa että tytär luotiin pilvessä, Michael Lohan nauroi radio-ohjelmassa.

Lindsay Lohan itse kärsii vieroitushoidossaan suuresta ikävästä kotiinsa, sillä häntä ei aiota päästää edes joulunviettoon vanhempiensa luokse. Lähde on kertonut oikeuden määräämän pakkohoidon olevan syynä päätökselle, sillä naista ei voi päästää osavaltion rajojen ulkopuolelle. Tyttären äiti haluaisi lapsensa kotiin, mutta Michael aikoo tukea Betty Ford –klinikan hoitoryhmän ratkaisua kyseisessä tilanteessa.