Murtovaras pyysi poptähdeltä anteeksi rikostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailusta toissa kesänä raketin lailla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle koki tammikuussa järkytyksen palattuaan kotiin. Siellä häntä vastassa oli nimittäin murtovaras.

Susan Boyle kertoi aiemmin olleensa kauhuissaan tilanteesta, jossa hänen Skotlannin West Lothianissa sijaitsevasta kodistaan yllätettiin murtovaras rysän päältä. Tuolloin hänen veljensä päätti nostaa laulajan turvatoimia merkittävästi. Sittemmin selvisi, että murtovaras oli vasta 16-vuotias teinipoika.

Taannoisessa oikeudenkäynnissä selvisi, että murtomiehen saalis oli 13,90 puntaa. Nuorukainen sai kuitenkin noin 120 euron sakot tekosestaan. Nyt nuori rikollinen on astunut esiin ja pyytänyt Boylelta anteeksi tekoaan perjantaina paikallisella poliisilaitoksella järjestetyssä tilaisuudessa. Hän kertoi asianajajansa välityksellä ymmärtävänsä miten pelottavaan tilanteeseen hän laulajan asetti.