Smurffeista tehdään elokuva – tältä ne nyt näyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin piirroshahmoihin lukeutuvat Smurffit ovat dominoineet lastenmusiikin levylistoja jo vuosien ajan, mutta pian pienet siniset hahmot nähdään myös valkokankaalla. Columbia Pictures työstää nimittäin parhaillaan Smurffit-elokuvaa.

Peyon rakastetut hahmot rynnivät valkokankaalle alustavien suunnitelmien mukaan ensi kesänä. Arvioitu ensi-ilta nähdään 3. elokuuta 2011. Leffan tähtinä ovat muiden muassa Neil Patrick Harris, Jayma Mays ja Hank Azaria, mutta huhujen mukaan smurffailemassa ovat myös George Lopez, Katy Perry, Anton Yelchin ja Alan Cumming.

Elokuvan tarina sijoittuu New Yorkiin, jossa Smurffit seikkailevat paettuaan arkkivihollisensa Gargamelin luota. Nyt Sony Pictures Entertainment on julkistanut ensimmäisen kuvan tulevasta elokuvasta.

Smurffit elokuva

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat