Jackass-tähti narahti huumeista – jopa vuosiksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten huimapäiden toilailuja seuraavasta Jackass-televisiosarjasta ja -elokuvista tunnetuksi tullut Preston Lacy on tällä kertaa vuorostaan ajautunut vaikeuksiin. Hän jäi nimittäin joulukuussa kiinni huumeista.

41-vuotias Preston Lacy pidätettiin Oklahomassa 14. joulukuuta kun hänen hallustaan löytyi marijuanaa, TMZ uutisoi. Lisäksi hänen hallustaan löytyi huumeen käyttöön sopivaa välineistöä, eli tässä tapauksessa sätkäpapereita. Nyt hän on saanut kaksi syytettä tekosistaan.

Mikäli Jackass-tähti tuomiotaan syylliseksi, voi hän saada maksimissaan jopa kahden vuoden vankeustuomion ja 2.000 dollarin sakot. Todennäköisesti tuomio tulee kuitenkin olemaan huomattavasti lievempi. Lacyä ei ole tavoitettu kommentteja varten.