Hurja suhdeväite: Teinisuosikki pokasi Bruce Willisin tyttären

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinityttöjen parissa jättisuosioon nousseiden High School Musical -elokuvien miestähtenä tunnetuksi tullut Zac Efron on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa otsikoista. Viime kuussa hän ja pitkäaikainen tyttöystävä Vanessa Hudgens vahvistivat eronneensa.

Sinkkumiehenä nykyisin hurmaava Zac Efron on nyt mielenkiintoisten suhdeväitteiden keskiössä. Popcrunch-julkaisun mukaan hän olisi nimittäin viettänyt uudenvuoden Bruce Willisin ja Demi Mooren tyttären Rumer Willisin kanssa. Lisäksi heidän väitetään viettävän vapaa-ajallaan mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Parista ei ole kuitenkaan saatu esimerkiksi paparazzikuvia.

Zac yllätti pari viikkoa sitten uudella hiustyylillään, mutta pian selvisi että hiusten ajeleminen liittyikin hänen elokuvarooliinsa. 23-vuotias Zac on juuri saanut päätökseensä uuden The Lucky One -elokuvansa kuvaukset New Orleansissa. Komistus julkaisi kuvan uudesta tyylistään myös Twitter-mikroblogissaan.