Maalaus alastomasta Madonnasta maksaa 40 000 euroa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on pysynyt jo usemman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Viime vuosina hän on joutunut luovuttamaan asemiaan, kun erityisesti Lady Gaga on villinnyt fanikansaa ympäri maailmaa. Parhaillaan odotetaan jo kuumeisesti Madonnan uutta materiaalia.

Nyt Madonna ja hänen ex-miehensä ovat nousseet otsikoihin, kun heitä esittävä maalaus on tullut myyntiin noin 40.000 euron hintaan. Maalauksessa Madonna nähdään makaamassa alastomana ex-miehensä edessä. Mark Howsonin maalaama Portrait Of Marriage -niminen teos on parhaillaan esillä Gateway Galleryssä Macclesfieldissä. Näyttely aukeaa yleisölle perjantaina 21. tammikuuta.

Aiemmin tällä viikolla brittitähti Piers Morgan pääsi maksamaan kalavelat Madonnalle, joka oli kohdellut häntä kaltoin jo parikymmentä vuotta sitten. Morgan sai nyt vetovastuun CNN-kanavan arvostetusta keskusteluohjelmasta, ja ensitöikseen hän ilmoitti ettei Madonnalla ole mitään asiaa hänen vieraakseen. Ei ainakaan ennen julkista anteeksipyyntöä. Madonna nimittäin kiisti aikoinaan Morganin skuupin supertähden raskaudesta, mutta oli vuotanut sen samana päivänä kilpailevaan lehteen.

Madonna maalaus