Taraji P. Henson nakuilee turkiksia vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Taraji P. Henson on tuorein julkkistähti, joka on osallistunut PETA-järjestön turkisten vastaiseen kampanjaan. Tähän mennessä lukuisat muutkin supertähdet ovat riisuneet vaatteensa ja poseeranneet alastomana, jotta eläimet saisivat pitää turkkinsa.

Nyt näyttelijäkaunotar Taraji P. Henson on samoilla linjoilla, sillä hänkin poseeraa jo vuosia kestäneen kampanjan tuoreimmassa kampanjakuvassa nakuna. Mukana on jälleen myös tuttu teksti ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkkiin”.

40-vuotias Taraji P. Henson on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan vuonna 2001 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Baby Boy. Sittemmin Henson on tähdittänyt myös muiden muassa elokuvia Hustle And Flow ja The Curious Case of Benjamin Button. Viimeksi mainitusta hän oli ehdolla Oscar-voittajaksi parhaasta naissivuosasta.

taraji p henson