Rihannan turvamies kouri tähden rintoja

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Rihanna on parhaillaan Australiassa Last Girl On Earth -maailmankiertueensa viimeisellä osuudella. Australian matkallaan laulaja vieraili myös pornokaupassa, josta hän poistui kahden täyden ostoskassin kanssa. Julkisuudessa onkin pohdittu kuumeisesti, mitä supertähti mahtoi erotiikkaliikkeestä itselleen ostaa.

Nyt Rihanna on joutunut oman turvamiehensä kourimaksi. Australian Sydneyssä italialaiseen ruokaravintolaan matkalla ollut poppari joutui faniensa saartamaksi, joten tähden turvamies saattoi hänet turvaan. Tähden turvamies tarrasi tosin nolosti popparia tämän rinnoista saattaessaan häntä fanijoukon keskeltä ravintolaan.

Rihanna on viime vuosina muuttanut imagoaan räväkämpään ja seksikkäämpään suuntaan. Raju imagonmuutos alkoi, kun tähti joutui vuonna 2009 silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Taannoin julkisuuteen vuoti jälleen lisää järkyttäviä kuvia kyseisestä pahoinpitelystä. Parhaillaan poptähti nähdään myös kosmetiikkamerkki Nivean mainoskampanjassa yläosattomissa. Mainoskuvassa poppari tosin peittää intiimipaikkansa käsillään.