Simon Cowell vihatusta teinisensaatiosta: ”Minusta hän on nero!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

13-vuotias teinityttö Rebecca Black on noussut yllättäen suureen suosioon, kun hänen Friday-kappaleensa on saanut suoranaisen kulttisuosion. Kappale ehdittiin jo nimittäin ”maailman huonoimmaksi biisiksi”, mutta se ei ole faneja vähentänyt.

Rebecca Black vahvisti eilen Twitter-blogissaan, että hän on parhaillaan työstämässä uutta kappaletta. Blackin  musiikkivideota on katsottu verkossa jo yli 30 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa edelleen räjähdysmäisesti.  Nyt American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari Simon Cowell on yllättäen ylistänyt nuoren poptähden kykyjä.

– Minusta hän on nero. On uskomatonta, että kaikki inhoavat häntä. Me kutsumme tällaisia kappaleita hiustenkuivaaja-biiseiksi, joissa tyttö laulaa kuinka hän kuivaa hiuksiaan valmistautuessaan illan bileisiin. Tässä erikoisinta on kuitenkin se, että kappale saa ihmiset vihaisiksi, Simon Cowell totesi The Sun -lehdelle.

Rebecca Blackin huippusuosio näkyy myös Twitterissä, jossa hänestä on viime päivinä puhuttu ajoittain jopa enemmän kuin Japanin tsunamista ja maanjäristyksestä. Hittkappaleen kirjoitti hollywoodilainen yhtiö Ark Music Factory, joka antaa rikkaille perheille mahdollisuuden tehdä lapsistaan poptähtiä. Blackin perhe maksoi kappaleesta 1.500 dollaria.