Murtovarkaan pako päättyi nolosti – joutui soittamaan poliisit apuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka amerikkalainen murtovaras tuli isäntäväen yllättämäksi soitti itselleen poliisit lukittuaan itsensä ensin kylpyhuoneeseen. Nyt maailmalta on kantautunut hieman samanlainen tapaus.

Tälläkin kertaa englantilainen murtovaras tuli yllätetyksi, mutta nyt mies pääsi pakenemaan isäntäväkeä. Pakomatka ei tosin kestänyt kovinkaan pitkään, sillä varas joutui entistä pahempaan pulaan. Mies putosi nimittäin pihalla olleeseen syvään kaivoon, josta ei enää päässyt pois, Daily Mirror kertoo.

21-vuotias murtovaras soitti West Yorkshiren poliisille hätäpuhelun kymmenen metriä syvästä kaivosta ja kutsui apua pelastautuakseen. Miehen soittaessa apua olivat poliisit jo matkalla paikalle tutkimaan murtoa. Aamuviiden jälkeen sattuneessa tapauksessa tarvittiin runsaasti pelastushenkilöstöä, jotta varas saatiin maan pinnalle ja saman tien käsirautoihin. Ennen pelastusta mies oli kaivossa kahden tunnin ajan.