Rihannalla valtava hiuspehko – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Rihanna shokeerasi taannoin tekemällä intiimejä paljastuksia seksielämästään. Poppari kertoi muiden muassa pitävänsä sitomisleikeistä ja alistamisesta makuuhuoneessa.

Pari vuotta sitten ulkoista tyyliään rokimpaan suuntaan muuntanut laulaja on jo pitkään totuttu näkemään lyhyessä hiustyylissä, mutta nyt Rihanna on tehnyt radikaalin muutoksen ulkonäköönsä. Lyhyiden hiusten sijaan laulajan kuontaloa koristaa nykyisin suuri kiharapehko. Pienikasvoinen Rihanna näytti hukkuvan valtavien punaisten kiharoidensa alle viettäessään iltaa  Los Angelesissa.

Rihanna paljasti taannoin Rolling Stone -lehden haastattelussa harrastavansa nykyisin paljon itsetyydytystä. Rajumpaan imagoon pyrkivä laulaja kertoi myös lähettelevänsä itsestään alastonkuvia poikaystävilleen. Pari vuotta sitten laulajan intiimejä kuvia vuoti myös julkisuuteen. Tuolloin kuvien vuotajaksi epäiltiin Rihannan ex-poikaystävää Chris Brownia.