Ke$ha haluaa riisua alastomaksi Britney Spearsin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jo parin vuoden ajan musiikkilistoilla hyvin menestynyt poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on paljastanut haaveilevansa hieman poikkeuksellisemmasta projektista poptähti Britney Spearsin kanssa. Hän haluaa nimittäin riisua itsensä alastomaksi.

Kyseessä olisi hänen mukaansa oivallinen tapa juhlia molempien tähtien tuoreimpia listaykkösiä. Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona. Mieluummin nakuilu kuitenkin tapahtuisi hänen uudessa kodissaan.

– Minulla on pieni suolavesiallas, jossa on lasersäteitä ja stereot, joten myös veden alla voi kuunnella musiikkia, Ke$ha kertoi Billboard-lehdelle.

Taannoin Ke$ha paljasti Staralle oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan. Tähti joutui noloon tilanteeseen, sillä hänen riettaasta seksisessiostaan levisi kuvia julkisuuteen ja lehtiin. Eräässä kuvassa poptähti makaa seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan.