Uusi Facebook-virus huijaa nyt sinun ystävilläsi – varo tätä tissityttöä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook-yhteisöpalvelussa on levinnyt viime viikkoina lukuisia uusia huijauksia, jotka leviävät virusten tavoin käyttäjän seinältä toiselle klikkausten ansiosta. Tuoreimmassa huijauksessa on nyt otettu käyttöön ensimmäistä kertaa myös ystävien merkitseminen huijauskuvaan.

Tänään suomalaistenkin käyttäjien seinillä ja uutisvirrassa on levinnyt erittäin nopeasti erään kaunottaren kuva, jossa hän poseeraa seksikkäänä rintojen alaosa paljaana. Kuvan yllä ilmoitetaan, että käyttäjän ystävä olisi merkitty kuvaan ja lisäksi kuvan vieressä on mukana myös epämääräinen linkki, jossa vihjataan itsemurhavideosta.

Näitä linkkejä on useita erilaisia, mutta yhteistä niille on kuitenkin se, että ne ovat huijauslinkkejä. Mikäli näet ystäväsi seinällä tai uutisvirrassa oheisen kuvan, älä klikkaa kuvaa tai linkkiä tai tulet levittämään huijausta eteenpäin omille Facebook-kavereillesi.