Homoseksuaali Maajussi-Janne: ”Etsin heteromaisen miehekästä munaminiää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Maajussille morsian -ohjelma alkoi tänään kilpailijoiden esittelyjaksolla. Tulevan kauden maajussit esiteltiin mediassa jo viime viikolla, ja yksi heistä aiheutti merkittävästi muita kisailijoita enemmän keskustelua verkossa.

Kyseinen maajussi on ohjelman ensimmäinen homoseksuaali, 26-vuotias maitotilallinen ja maanviljelijä Janne Pietikäinen. Laukkalan kylästä kotoisin oleva nuori mies kasvattaa 40 lypsylehmää sekä pelloilla nurmea ja viljaa. Hän harrastaa 90-luvun eurodancea ja karjanjalostusta. Lisäksi Janne kertoi, että hänellä ei ole minkäänlaista sisäänrakennettua homotutkaa, joten hän toivoo löytävänsä television realityohjelman avulla itselleen miehen.

– Minä en sievistele. Minusta häpeä on heikommille. En mä mitään örvelläkään, mutta minä en kauheena ajattele mitä muut ovat minusta mieltä. Minä etsin kotivävyä, eli munaminiää. Mä etsin sitä oikeeta, eli ihan tosissaan olen tässä. Mitään seikkalijoita en tarvi. Mies saisi olla heteromaisen miehekäs, eli ei mikään neitimäinen, Maajussi-Janne kertoi.

Tieto homoseksuaalin osallistumisesta on aiheuttanut verkossa poikkeuksellisen paljon kohua, ja kanavaa onkin syytetty jopa moraalittomuudesta ja ohjelman esitysaikaa vaadittu myöhäisemmäksi. Ohjelman varsinainen tuotantokausi esitetään televisiossa ensi syksystä alkaen.