Pankkiryöstäjät kiinni Facebook-retostelun ansiosta: ”Pyyhin hampaani satasen seteleillä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on oivallinen keino jakaa kuulumisiaan muille, mutta aivan kaikkea siellä ei kannata kuitenkaan kertoa. Tästä ovat nyt saaneet hyvän opetuksen pankkiryöstäjät, jotka eivät malttaneet olla retostelematta tekosellaan Facebookissa.

Houstonissa Texasissa pankkiryöstäjät kirjoittivat nimittäin pian ryöstön jälkeen Facebook-statuksekseen pyyhkivänsä parhaillaan hampaitaan satasen seteleillä. Toinen ryöstäjistä kirjoitti lyhyesti olevansa nyt rikas. Poliisi sai pian vinkin epäilyttävistä päivityksistä, ja pian sen jälkeen neljä ryöstäjää olivat jo käsiraudoissa.

Neljän aseellisen ryöstäjän kopla sai pankista saaliikseen 62.000 dollaria. Ryöstäjät olivat kaikki parikymppisiä, joten verkon yhteisöpalvelut olivat heille tuttuja. Eräs joukon jäsenistä ei kyennyt vastustaa kiusausta kirjoittaa jotain aiheeseen liittyvää Facebookiin, ja siksi kaikki jäivät kiinni. Miehet saavat myöhemmin vastata oikeudessa syytteisiin pankkiryöstöstä, CHron-julkaisu uutisoi.