Suomalaisia hymiö-sormuksia hehkutetaan maailmalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen korusuunnittelu on ollut jo pitkään kansainvälistä huipputasoa, mutta kovin näkyviä noteerauksia suomalaisten työt eivät ole maailmalla viime aikoina saaneet. Nyt sellainen on kuitenkin jälleen saatu, kun lahtelainen Chao & Eero Jewel on noteerattu Yhdysvalloissa.

Lahdessa käsityönä korunsa tekevä suomalaisvalmistaja tekee muiden muassa hauskoja sormuksia, joissa käyttäjä saa sormeensa muiden muassa hymiön, kysymysmerkin tai huutomerkin. Kaulaan tarjolla on pilkku, ja korviin lainausmerkit. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan yhtiön tuotteet on nyt noteerattu useammallakin amerikkalaissivulla, joista ensimmäisenä niistä kirjoitti arvostettu Design You Trust.

chao and eero jewel

chao and eero jewel