Puhuvasta koirasta viikon hulvattomin nettihitti – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Netin hauskinta videoantia ovat monien mielestä kotivideot eläimistä. Erityisesti lemmikeistä sellaisia löytyykin runsaasti, ja tällä kertaa verkossa nauretaan nälkäisen lemmikkikoiran kustannuksella.

Nyt kyseessä oleva video on tosin monista muista vastaavista poiketen dubattu, mutta se on onnistunut varsin hyvin. Isännän ja koiran keskustelu vaikuttaa uskottavalta. Dubattu video on koomikko Andrew Granthamin käsialaa, mutta alkuperäinen video puhuvasta koirasta on edelleen löydettävissä verkosta tästä linkistä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat