Emma Watsonilla outo ongelma Potter-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson on nykyisin maailman eniten ansaitseva naisnäyttelijä, joten hän on luonnollisesti haluttu vieras myös julkkisjuhlissa. Viime viikolla 21-vuotiaan Emman kerrottiin pokanneen uuden elokuvan vastanäyttelijänsä Johnny Simmonsin.

Emma oli viime vuonna maailman parhaiten palkattu naisnäyttelijä, joten hänen osaamisensa on ainakin tilipussin perusteella ensiluokkaista. Nyt Emma Watson on kuitenkin paljastanut yllättävän ongelman Potter-elokuvien kuvauksista. Hän ei nimittäin millään haluaisi näytellä vihaista.

– Minun oli vaikea näytellä vihaista. Olin purskahtaa itkuun, kun he yrittivät saada minua vihaiseksi. Kerroin heille, että en voi tehdä sellaista. Pahan tytön esittäminen tuntuu epämukavalta ja oudolta. Sellainen ei tule minulta luonnostaan, Emma Watson kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle.

Viime viikolla Emma paljasti löytäneensä ihastuksiaan kuvauksista. Hänen ensirakkautensa löytyi nimittäin Harry Potter -kuvauksista. Kymmenen vuotta Potter-kuvauksissa viettänyt Emma paljasti ihastuneensa Draco Malfoyn roolia näyttelevään Tom Feltoniin, joka on Emmaa kaksi vuotta vanhempi.

– Kahden ensimmäisen elokuvan ajan olin ihastunut Tom Feltoniin. Hän oli ensirakkauteni. Hän todellakin tietää kyllä sen. Me puhuimme siitä ja nauramme sille vieläkin. Olemme todella hyviä ystäviä ja se on coolia, Emma Watson kertoo nyt Seventeen-lehdessä.

– Minä olen huono leikkimään vaikeasti tavoiteltavaa. Se on yksi suurimpia puutteitani. Minä oikeastaan sanon pojalle, että ”Pidän sinusta – vietetään aikaa yhdessä”. Ystäväni eivät pidä siitä, sillä heidän mukaansa minun pitäisi olla vaikeammin tavoiteltava. Minä kuitenkin haluan päästä treffeille.

Emma Watson