Kim Kardashianin kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kohu ei vaikuttanut Kimin hääsuunnitelmiin, sillä hänen on määrä astella alttarille elokuussa.

Nyt Kim Kardashian poseeraa Cosmopolitan-lehden tulevan numeron kansikuvatyttönä, ja hän on pukeutunut kuvassa marjapuuronpunaiseen paitaan. Paidan kaula-aukko on niin suuri, että se paljastaa vaivattomasti muiden muassa Kimin rintavaon.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.