Snookista tehtiin härski seksilelu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti on nyt saanut nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat ”pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen. Jwoww on ikuistettu lukuisia kertoja bikineissä, mutta Snooki on pitänyt rehevän vartalonsa yleensä vaatteiden alla piilossa.