Emma Stone paljasti ihastuneensa Mad Men -povipommiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Superbad-leffassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Easy A -elokuvan tähtenä, ja sen jälkeen neitokainen muutti tyyliään radikaalisti Spider-Man -elokuvaansa varten.

Nyt Stone paljasti The Advocate -lehdelle ihastuneensa Mad Men -sarjan naistähti Christina Hendricksiin. Hän sanoo kurvikkaan Hendricksin olevan juuri hänen tyyppiään.

– Christina Hendricks. Kaikki hänessä on kuin sulaa vahaa minulle. Hän on minun tyyppiäni, Stone kertoo The Advocate -lehdelle.

Stone myönsi olevansa otettu siitä, että hän on saanut näytellä vahvoja rooleja elokuvissa, joissa nainen on kuvattu itsevarmaksi. Hän sanoo ihailevansa naisia, jotka ovat sinut itsensä kanssa juuri sellaisenaan, eivätkä tarvitse miestä rinnalleen. Stonen uskotaan seurustelevan vastanäyttelijänsä Andrew Garfieldin kanssa.