Michael Jacksonin muistolla kerätään taas rahaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kesäkuussa tuli kuluneeksi kaksi vuotta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Tuossa ajassa ei ole kuitenkaan vieläkään saatu tarkkaa selvyyttä supertähden kuolemaan johtaneista tapahtumista. Tapauksen oikeudenkäynnistä on tullut suoranainen farssi, joka jatkuu edelleen.

Nyt popin kuninkaaksi nimetyn Michael Jacksonin perhe on suunnittelemassa konserttia tähden muistolle. In Touch Weekly -lehden mukaan Los Angelesissa pidettävään tapahtumaan osallistuu lukuisia maailmanluokantähtiä ja artisteja ja konsertin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen.

Michaelin perheenjäsenet sisko LaToya, veljet Marlon, Jackie ja Tito sekä äiti Katherine pitävät tänään lehdistötilaisuuden tapahtumasta ja aikovat kertoa yksityiskohtia. Vielä ei tiedetä esiintyykö joku Jacksonin perheen lapsikatraasta muistokonsertissa, mutta on mahdollista, että Michaelin sisko Janet voisi olla yksi esiintyjistä. Janet esiintyi keväällä Lontoossa, jossa hän lauloi virtuaalisen dueton edesmenneen veljensä kanssa.

– Se on terapeuttista ja saa minut hymyilemään sisältäpäin. Tuntuu kuin Michael olisi lähelläni, kun kuulen hänen äänensä, Janet kertoi.

Michael Jacksonin lähipiiri teki kuoleman jälkeen satojen miljoonien tilin supertähteen liittyvällä materiaalilla. Kuoleman jälkeen kehitettiin muun muuassa on Michael Jackson –parfyymi. Yahoo! News –julkaisu kertoi Jackson’s Tribute -nimisen tuoksun koostuvan popkuninkaan Neverland-tilan kukista. Parfyymin kehittelivät yhdessä Jacksonin isä Joe Jackson ja ranskalainen Julian Rouas Paris –yritys.