Ashton Kutcherin 2 000 000 dollarin asuntovaunu on ökyilyn huippu – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat -komediasarja on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Sarjan päänäyttelijä Charlie Sheen sai potkut jatkuvien päihdesekoilujensa takia. Roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher.

MTV3-kanavalla pyörineen Karavaanarit-ohjelman asuntovaunuilijat saisivat varmaankin kohtauksen, jos he näkisivät tähtinäyttelijä Ashton Kutcherin asuntovaunun parkkeeravan viereensä. Massiivinen kahden miljoonan dollarin asuntovaunu on nimittäin ökyilyn huippu. Katso kuvat tästä.

16 metrinen ja 30 tonnia painava asuntoauto toimii tähden lepopaikkana Miehen puolikkaat -hittisarjan kuvauksissa. Hulppeassa ”levähdyspaikassa” on myös kaksi kylpyhuonetta, täydellinen keittiö ja kokoustilat. Kaksikerroksisen asuntoauton yhden viikon vuokran tiedetään maksavan 8.750 dollaria.

33-vuotiaan Kutcherin kerrottiin järjestäneen vaimonsa Demi Mooren kanssa bileet Miehen puolikkaat -sarjan näyttelijöille ja työtiimille. Näyttelijäkomistus kuvasi äskettäin ensimmäisen jaksonsa sarjassa internetmiljardööri Walden Schmidtinä. Huikeat kemut pidettiin kuvausten jälkeen Troubadour-klubilla Hollywoodissa.

Uusimmat