Poika jäi kiinni Facebookin käytöstä – äiti pahoinpiteli

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on parhaimmillaan erinomainen kanava sosiaaliselle kanssakäymiselle ja yhteydenpidolle verkossa. Samalla palveluun kätkeytyy kuitenkin myös runsaasti vaaranpaikkoja, jotka voivat pahimmassa tapauksessa kostautua myös tosielämässä.

Nyt Yhdysvalloissa on uutisoitu tapauksesta, missä äiti pahoinpiteli poikansa saatuaan tietää tämän olleen Facebookissa. 62-vuotias Althea Ricketts sai tietää poikansa Facebook-käytöstä pojan kaverin kautta. The Orlando Sentinel -lehden mukaan huolestunut ystävä ilmoitti Rickettsille pojan jättäneen Facebook-seinälleen viestin, jossa hän vihjaili satuttavansa itseään.

Raivostunut äiti hakkasi poikaansa tietokoneen kaapelijohdolla ystävän ilmoituksen jälkeen. Hän kertoi myöhemmin poliisille kuulusteluissa, ettei suuttunut poikansa itsemurhaan viittaavasta viestistä. Ricketts kertoi raivostuneensa, koska hänen poikansa ei ollut kertonut käyttävänsä kuuluisaa verkkosivustoa. Äiti kertoi myös kaapelijohdolla hakkaamisen olleen normaali kuritustoimenpide siellä, mistä hän on kotoisin.

Uusimmat