Varaskolmikko ryösti vanhuksen – Raamattu ryöstösaaliiksi

Ohhoh! · Neea Jokinen

New Yorkissa jo pidemmän aikaa ryöväysreissuja toteuttanut varaskolmikko uhmasi toden teolla raamatun kahdeksatta käskyä. Bronxin alueella useita varkauksia viime viikkojen aikana tehneet kaverukset tallentuivat itse teossa valvontakameralle.

Varasjoukko nimittäin pahoinpiteli 64-vuotiaan miehen Bronxissa ja tyhjensi avuttoman vanhuksen taskut. Varasjoukon tiedettiin saaneen saaliikseen vain vähän käteistä, matkapuhelimen ja Raamatun. 16 – 20 -vuotiaiksi epäillyt teiniryöstäjät voisivat viimeistään nyt kerrata tuon pyhän kirjan kymmenen käskyä, kun teos heiltä ainakin nyt löytyy.

Poliisi julkaisi valvontakameralle tallentuneen ryöstön toivoen ihmisten auttavan heitä tunnistamaan röyhkeän kolmikon. Poliisi kertoi myös että pahoinpidelty vanhus selvisi ryöstöstä ilman vakavia vammoja.

Uusimmat