Tulisa Contostavlos sai uudet hampaat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tunnetaan parhaiten N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b-musiikkia. Laulajatähti nähdään myös tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Nyt hurjan muodonmuutoksen tuomarointipaikkaansa varten tehnyt laulajakaunotar yllätti paljastamalla uuden hammasrivistönsä. Uutta X Factor -tuomari Tulisaa on moitittu muun muuassa viime aikoina entisen tuomaritähden Cheryl Colen matkimisesta. Myös Colen tiedettiin muokanneen hampaistaan virheettömät ennen X Factor -tuomarointia.

– Hän korjautti hampaansa 12.000 punnalla, mitä siitä? Minäkin haluaisin korjauttaa omat hampaani, Tulisan isä Plato Contostavlos kertoi The Sun -lehdelle.

Katso kuvat tästä.

Tähden isä kertoi ymmärtävänsä tyttärensä muodonmuutoksen ja ulkonäköpaineet. Hän ymmärtää Tulisan työskentelevän alalla, jossa hänen täytyy näyttää huolitetulta. Isä kuitenkin muistutti tyttärensä näyttävän hänen silmissään aina kauniilta.

Tulisa paljasti äskettäin Style-lehdelle menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren, koska häntä kiusattiin koulussa. Hän kertoikin lyöttäytyneensä yhteen kouluaikoina erään tyttöporukan kanssa, koska halusi tuntea olonsa suojatuksi.

Uusimmat