Taylor Momsen iski hanskat tiskiin – lopetti näyttelemisen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti on paljastellut viime aikoina normaalia useammin.

Nyt 18-vuotias räväkkä teinitähti kertoi lopettaneensa näyttelemisen kokonaan. The Pretty Reckless -yhtyeessä laulava kohukaunotar kertoi haluavansa keskittyä vain musiikkiuraansa ja elää muusikkona koko loppuelämänsä.

– Lopetin näyttelemisen. Olen nyt kiertueella bändini kanssa ja se on oikeastaan ainoa asia, mitä haluan tehdä. Toivottavasti saan tehdä sitä koko loppuelämäni, mallinakin työskennellyt Momsen kertoi Elle-lehdelle.

Aikaisemmin keväällä vaaleakutrinen kaunotar sai potkut Gossip Girl -hittisarjasta. Hänen kuitenkin uutisoitiin esiintyvän myös sarjan tulevissa jaksoissa välillä vierailevana tähtenä. Kolmevuotiaana ammatillisen uransa aloittanut teinitähti kertoi musiikin olevan hänen tärkein intohimonsa elämässä. Hän ilmoitti vuonna 2009 The Pretty Reckless -yhtyeensä allekirjoittaneen levytyssopimuksen Interscope Records -levy-yhtiön kanssa.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.

Uusimmat