”Justin ei mene naimisiin Jennifer Anistonin kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Frendit-tähti kuitenkin potki miehensä pellolle saatuaan tietää tämän salasuhteesta näyttelijäkaunotar Angelina Jolieen. Frendit-tähden suhderintamalla oli pitkään synkkää Pittin jälkeen, kunnes hän tapasi nykyisen poikaystävänsä Justin Therouxin.

Nyt Therouxin ystävä Craig Wedren on paljastanut InTouch Weekly -lehdelle, ettei näyttelijäkomistus ole naimisiinmenevää tyyppiä. Avoimesti julkisuudessa perheen perustamisesta unelmoinut Aniston ei tule saamaan poikaystävänsä kaverin mukaan vihkisormusta nimettömäänsä.

– Justin ei mene koskaan naimisiin Jenin kanssa. Hän ei vain ole naimisiinmenevää tyyppiä. Hän seurusteli 14 vuotta edellisen tyttöystävänsä kanssa, eikä suhdetta virallistettu koskaan, kaveri kertoi InTouch Weekly -lehdelle.

Wedrenin mielestä 40-vuotias Theroux ja 42-vuotias Aniston ovat täysin erilaisia ja toistensa vastakohtia. Kaveri ei uskokaan uuden Hollywood-suhteen kestävän. Wedren kertoi myös näyttelijäkomistuksen jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä Heidin Anistonin takia ja särkeneen tämän sydämen.

Pitt ja Aniston erosivat tammikuussa 2005 ja Brad alkoi seurustelemaan julkisesti Angelinan kanssa vain muutama kuukausi eron jälkeen. Bradin kerrottiin halunneen lapsia Jenin kanssa, mutta nousujohteinen Frendit-tähti halusi keskittyä uraansa. Eron jälkeen viihdelehdissä uutisoitiin Bradin äidin pitävän enemmän entisestä miniästään Anistonista kuin uudesta tyttöystävästä Angelinasta.

Uusimmat