Suosikkilaulaja ihmettelee Lady Gagan pukeutumista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen 24-vuotias soul-tähti Joss Stone aiheutti taannoin kohua varsin vapaamielisillä ja harkitsemattomilla lausunnoillaan. Kaunotar suututti muun muuassa levypomot puolustamalla musiikin ilmaisjakelua ja piratismia.

Nyt You Had Me -hittikappaleen esittäjä Stone kertoi supertähti Lady Gagan omituisten vaatteiden piilottavan alleen laulajan todellisen lahjakkuuden. Hänen mielestään räväkät vaatteet vievät huomion Gagan lahjakkuudesta.

– Gaga osaa laulaa ja soittaa pianoa. Minusta tuntuu, että hänen erikoiset vaatteensa ja omituiset asusteensa piilottavat tuon lahjakkuuden, Stone kertoi New York Post -lehdelle.

Laulajatähti kertoi myös, ettei pidä popin kuningattareksi nimettyä Madonnaa maailman parhaana laulajana. Hän uskoi megatähtien Madonnan ja Lady Gagan kuitenkin inspiroivan kaikkia musiikkimaailman naisia etenkin rohkeudellaan.

Joss Stone teki läpimurtonsa vuonna 2003 albumillaan The Soul Sessions. 16-vuotiaan teinitytön, oikealta nimeltään Jocelyn Eve Stoker, tulkintoja ja lauluja ylistettiin tuolloin laajasti. Doverista kotoisin oleva Stone nähtiin jo 14-vuotiaana laulamassa BBC:n televisio-ohjelmassa Star for a Night. Ohjelman ansiosta kykyjenmetsästäjät kuitenkin löysivät hänet, ja ensimmäisen sopimuksensa Joss Stone allekirjoitti BMG:n kanssa viidentoista ikäisenä vuonna 2002.

Uusimmat