Huh huh, uskomattoman nopeat palomiehet ihmetyttävät – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Palomiehet ovat tunnetusti moniosaajia, ja vaarallista ammattia arvostetaan ympäri maailmaa. Lähes 10 vuotta sitten katastrofaalisena syyskuun 11. päivänä World Trade Center -terrori-iskuissa New Yorkin pelastuslaitoksen 341 palomiestä sai surmansa pelastustehtävissä.

Nyt Youtube-palvelussa julkaistussa videokoosteessa nähdään kahden palomiehen harjoittelevan pelastustehtävää. Palomiehillä ruumiillinen ja fyysinen kunto näyttää olevan todella kohdillaan, sillä he onnistuvat harjoitustehtävästään huimalla vauhdilla.

Videolla ripeät pelastajat lähtevät lähtöhuudahduksen jälkeen kovaan sprinttiin ja nappaavat pelastustikkaat tuossa tuokiossa. Toisen palomiehen varmistaessa tikkaita, vikkelä pelastaja kipuaa ne ylös Spiderman-tyylisesti.

Uusimmat