Uskomatonta! 12-vuotias poika toimi äitinsä kätilönä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

House ja Teho-osasto -hittisarjojen seuraaminen voi auttaa pahan paikan tullen myös tosielämässä. Nyt Vancouverissa nimittäin ilmeni tapaus, jossa neuvokas 12-vuotias poika toimi äitinsä kätilönä. Poika kertoi tietävänsä mitä tekee, koska seuraa paljon sairaalasarjoja.

Äiti Danielle Edwards oli nukkumassa, kunnes kahden aikaan aamuyöstä hänen synnytyksensä yllättäen käynnistyi. Kauhistunut äiti tajusi vauvansa tulevan ulos hetkellä millä hyvänsä ja ei pystynyt muuta kuin huutamaan apua.

Onneksi Daniellen 12-vuotias Gaelen-poika heräsi avunhuutoihin ja näki sisaruksensa pään tulevan ulos äitinsä jalkovälistä. Kylmänviileä poika toimi neuvokkaasti ja ripeästi ja toimi kätilönä äidilleen.

– Tartuin vauvaa olkapäistä ja vedin hänet ulos varovasti. Sitten laitoin hänet makaamaan sängylle, poika kertoi The Stir -sivuston mukaan.

Rohkea Gaelen kertoi seuraavansa sairaalasarjoja, joten hän tiesi miten synnytyksessä toimitaan. Pikkuveljensä maatessa äidin kanssa sängyllä, Gaelen haki keittiöstä sakset ja leikkasi vauvan napanuoran. Kaiken kukkuraksi fiksu pojankolli muisti myös solmia napanuoran ennen sen leikkaamista.

Uusimmat