Opettaja käski oppilaita tappelemaan – sai potkut

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Nebraskassa kuohuttaa nyt erään yläasteen opettajan järjestämä tappelunujakka. 39-vuotias opettaja käski nimittäin kahden keskenään riidelleen koulupojan poistumaan luokasta ja selvittämään riitansa tappelulla.

Kahdeksasluokkalaiset pojat kertoivat opettajan käskeneen heitä ”läiskimään” asiansa selviksi ulkona. Pojat kuuntelivat käskyä ja painivat koulun pihamaalla 20 minuutin ajan. Mail Online -sivuston mukaan 14-vuotias poika kertoi kuitenkin tapelleensa leikkimielisesti koulukaverinsa kanssa ja he molemmat naureskelivat tapahtuneelle.

– Opettaja käski meitä ”läiskimään” riitamme selväksi. Kysyimme häneltä kaksi kertaa, oliko hän tosissaan. Hän sanoi olevansa, koulupoika kertoi Mail Online -sivuston mukaan.

Pojat painivat pihamaalla leikkimielisesti hetken aikaa ja päättivät mennä takaisin opettajan puheille. McMillan Magnet Center -koulun opettaja kuitenkin passitti heidät takaisin tappelemaan, sillä hänen mielestään pojat eivät olleet tapelleet riittävästi. Lopulta riidan keskeytti koulun rehtori ja McMillan-koulun opettaja sai potkut tapahtuneen jälkeen. Hän syytetään myös lasten heitteillejätöstä.

Uusimmat