Timantit katosivat – ilmestyivät koiran takapuolesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Timanttien sanotaan olevan naisen paras ystävä. Nyt eräs narttukoira on osoittanut tuon vanhan sanonnan todeksi, sillä se rohmusi tuhansien eurojen edestä timantteja suihinsa.

Yhdysvaltalainen Chuck Roberts oli Honey Bun -nimisen koiransa kanssa koruliikkeessään, kun timanttien rohmuaminen tapahtui. Koruseppä palveli liikkeeseen tullutta asiakasta ja sillä aikaa hänen tuhma koiransa käytti tilaisuuden hyväkseen ja ahmi jalokivet.

Roberts oli jättänyt neljä pussillista timantteja pöydälle. Kävellessään pöydän ääreen hän huomasi yhden pussin puuttuvan. Tyhjä pussi löytyi kuitenkin nopeasti lattialta ja koruseppä tajusi koiransa olleen asialla. Arvokkaat timantit tulivat kuitenkin seuraavana päivänä takaisin luonnollisella tavalla.

– Ei paniikkia, timantit tulivat takaisin seuraavana iltapäivänä, Roberts kommentoi tapahtunutta Radar Online -sivuston julkaisemassa videossa.

Uusimmat