Tutkimus: Pieni penis ei aina olekaan kovin pieni

Ohhoh! · Stara.fi

Lukuisilla miehillä on ongelma sukupuolielimensä kanssa, sillä he olettavat sen olevan selvästi keskimääräistä pienempi. Eräs heikosti varusteltu julkkistähti on italialainen laulaja Enrique Iglesias, joka on julkisesti myöntänyt asian.

– En koskaan löydä tarpeeksi extrapieniä kondomeja, Enrique kertoi vuosia sitten Esquire -lehden haastattelussa.

Nyt tuore italialainen tutkimus on kuitenkin osoittanut, että monien penistään pienenä pitävien miesten varustelutaso ei todellisuudessa olekaan niin pieni. Kyseessä on niin sanottu ”lyhyen peniksen syndrooma”, josta kärsivät sijoittavat helposti rahaa tehottomiin keinoihin, joiden väitetään suurentavan varustusta.

– Nämä miehet uskovat, että heillä on pieni penis, vaikka peniksen mitat mahtuvat hyvin keskiarvon rajojen sisään, Torinon yliopiston urologi Marco Oderda kertoi British Journal of Urology International -lehdessä.

Peniksen normaaliksi kooksi tässä italialaisessa tutkimuksessa todettiin erektiossa 12,7 – 17,8 senttiä. Samalla urologi varoitti käyttämästä erilaisia poppakonsteja penisten suurentamiseksi, sillä hänen mukaansa esimerkiksi pumput voivat todellisuudessa vahingoittaa sukuelintä.

Uusimmat