Carrie Fisher laihdutti 20 kiloa – haluaa mahtua Prinsessa Leian bikineihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Hän on myös näytellyt supersuositussa Austin Powers – kumma jätkä -elokuvassa vuonna 1997.

Nyt 54-vuotias näyttelijätär kertoi laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa mahtua entisen roolihahmonsa prinsessa Leian legendaarisiin metallibikineihin. Fisher on laihduttanut 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla.

– Haluan mahtua metallibikineihin ja kävellä ne päällä kodissani. Jos haluaa saavuttaa arvokkuutta, niin kannattaa esiintyä yli 40-vuotiaana metallibikineissä, Fisher kertoi The Today -keskusteluohjelman Ann Currylle.

Näyttelijätär kertoi laihduttaneensa, koska painoi omasta mielestään ”kolme miljoonaa kiloa”. Hän kertoi myös olleensa todella epävarma vartalostaan ja ettei pystynyt katsomaan itseään peilistä.

Fisher oli naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 19-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.