Jim Carrey haluaa naida 22-vuotta nuoremman näyttelijäkaunottaren

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Superbad-leffassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Easy A -elokuvan tähtenä, ja sen jälkeen neitokainen muutti tyyliään radikaalisti Spider-Man -elokuvaansa varten.

Nyt näyttelijäkaunotar on hurmannut erään kollegansa totaalisesti. 49-vuotias supersuosittu koomikko Jim Carrey nimittäin kertoi haluavansa mennä naimisiin 27-vuotiaan Stonen kanssa. Carrey kuvasi videoblogin, jossa hän kehui näyttelijätärtä maasta taivaisiin.

– Emma, minun mielestäni olet kaunis, fiksu ja hyväsydäminen. Jos olisin nuorempi, menisin kanssasi naimisiin. Ja saisimme suloposkisia ja pisamanaamaisia vauvoja, Carrey kertoi blogissaan Female First -sivuston mukaan.

Carrey erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Playboy-malli Jenny McCarthysta viime vuonna. Hän vitsaili videoblogissaan olevansa kuitenkin liian vanha nuorelle näyttelijäkaunottarelle. Blogin lopussa Carrey toivotti onnea ja menestystä Stonelle urallaan.

Emma Stone myönsi äskettäin olevansa otettu siitä, että hän on saanut näytellä vahvoja rooleja elokuvissa, joissa nainen on kuvattu itsevarmaksi. Hän sanoo ihailevansa naisia, jotka ovat sinut itsensä kanssa juuri sellaisenaan, eivätkä tarvitse miestä rinnalleen. Stonen uskotaan seurustelevan näyttelijä Andrew Garfieldin kanssa.