Räppäri haukkui Lindsay Lohanin biisissä – joutuu oikeuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan pääsi taannoin kuukausien kotiarestista, johon oikeus hänet määräsi. Päihdesekoilut ajoivat tähden taannoin vankilaan asti, mutta se ei ole hidastanut kaunottaren railakasta elämäntyyliä.

Ongelmainen tähti tuntuu olevan jo hyvää pataa oikeudessa työskentelevien vartijoiden kanssa, sillä näyttelijätär tuppaa olemaan jatkuvasti leivättömän pöydän ääressä. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan Lindsay on jälleen kerran lain kanssa tekemisissä, sillä tähti on haastanut räppäri Pitbullin oikeuteen.

Kohukaunotar otti nimittäin nokkiinsa Pitbullin käyttäessä Lindsay Lohanin nimeä Give Me Everything -hittikappaleessaan. Pitbull laulaa kappaleessaan ”Hustlers move aside, so i’m tiptoeing to keep flowing, i got it locked up like Lindsay Lohan”. Räppärin lyriikoiden rivien välistä voidaan ymmärtää sen viittaavan Lindsayn vankilareissuihin.

Ongelmainen tähti väittää kyseisen lyriikan halveksuvan häntä ja kappaleen aiheuttavan hänen uralleen korvaamatonta vahinkoa. Pitbull vastasikin pian kohusyytteeseen ja kertoi koko Lindsay Lohan -maininnan olleen vain vitsi. Räppärin mielestä kyseinen lyriikanpätkä vain auttaa Lindsayta saamaan mainetta ja ettei hänen tarkotuksenaan ollut vahingoittaa tähden uraa.

– Olin ällikällä lyöty kun sain tietää kanteesta… Luin sen ja sanoin ääneen ”Tämän on pakko olla vitsi”, Pitbull kirjoitti virallisella fanisivustollaan.

Lindsay vietti äskettäin 35 päivää kotiarestissa koruvarkaudesta ja rikottuaan ehdonalaistaan ajamalla lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Mean Girls -elokuvasta tuttu Lindsay on myös aloittanut 480 tuntia kestävän yhdyskuntapalvelunsa Los Angelesin naisten keskuksessa.

Uusimmat