Demi Lovato suivaantui läskiväitteistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tänään 19 vuotta täyttävä teinitähti Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Laulaja on kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Disney-tähti Lovato teki äskettäin näyttävän paluun punaisille matoille hyvinvoivannäköisenä taannoisen hermoromahduksensa jälkeen. Sittemin tähti onkin nähty pukeutuneena yhä paljastavimpiin asuihin julkkistapahtumissa. Viikonloppuna teinitähti esiintyi MTV Video Music Awards -tapahtumassa hopeisessa avonaisessa cocktail-mekossa.

Lovato joutuikin pian MTV-esiintymisensä jälkeen haukkujen kohteeksi, kun häntä nimitettiin lihavaksi. Itsevarma kaunotar ei kuitenkaan näyttänyt olevan moksiskaan läskipuheista. Teinitähti kirjoittikin pian gaalan jälkeen Twitter-blogiinsa olevansa terve ja onnellinen.

– Kuulkaas, olen terve ja onnellinen. Jos vihaatte painoani, ette ole selvästikään itse onnellisia, Lovato puolusti itseään Twitter-blogissaan.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Lovato tunnettiin myös Selena Gomezin parhaana ystävänä, mutta ystävyys on sittemmin viilentynyt naistähtien luodessa omia uriaan. Kesällä 2010 Demin uutisoitiin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran.