Popduo vakuutti hiuksensa Big Brotheria varten 1,2 miljoonasta eurosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa on parhaillaan käynnissä julkkisten Celebrity Big Brother -tuotantokausi. Taloon asteli sankka joukko julkkistähtiä, joiden joukossa oli esimerkiksi näyttelijä Tara Reid. Viimeisenä taloon suuntasi saarivaltiossa huippusuosiosta nauttivat kaksoset, Jedward.

Nyt supersuosittu kaksikko on paljastanut Big Brother -ohjelman päiväkirjahuoneessa vakuuttaneensa hiuksensa miljoonasta punnasta, mikä on tämän päivän kurssilla lähes 1,2 miljoonaa euroa. Duo kertoi halunneensa turvata tuuheat kuontalonsa, koska ne voivat vahingoittua Big Brother -sarjan tehtävien parissa.

– Haluamme levittää upeaa hiustyyliämme Intiaan ja Etelä-Amerikkaan, John Grimes kertoi The Sun -lehden mukaan.

X Factor -realityohjelman kautta pinnalle ponnistanut irlantilainen veljesduo John ja Edward Grimes on aiheuttanut maassa hysteriaa ja noussut erittäin suosituksi. Duo esiintyi myös tämän vuoden euroviisuedustajana kappaleella Lipstick. Big Brotheriin he saapuivat tukat pystyssä ja tiikeriasuihin pukeutuneena.

Taannoin idolinsa Michael Jacksonin käyttämän lakanan nettihuutokaupasta ostanut duo joutui keväällä tiukkaan paikkaan Lontoon Heathrow’n kentokentän turvatarkastuksesta. Nuorukaiset joutuvat usein erikoistarkastukseen, joissa heidät määrätään riisuutumaan. Veljekset syyttivät lentokentän henkilökuntaa kiusaamisesta. Heitä on vaadittu muiden muassa riisumaan alushousunsa.

Uusimmat