BB-Terhi haluaa kokonaan eroon rinnoistaan: ”Ne eivät kuulu mun kroppaan”

Big Brother · Stara.fi

Eilen käynnistyneen Big Brother -kauden ylivoimaisesti räväkin asukas on 24-vuotias automaalasi BB-Termi. Neitokaisen tatuoinnit ja lävistykset ihmetyttivät heti ensisilmäyksellä, eivätkä naisen tarinat ole lainkaan hienovaraisempia.

Eilen ensimmäisen illan tiimellyksessä asukkaat keskustelivat naisellisista muodoista, ja Terhi yllätti muut naiset ilmoittamalla haluavansa kokonaan eroon rinnoistaan.

– Mä en vaan tunne, että ne kuuluu mun kroppaan. Mä tiedän, että ne kuuluu, kun olen nainen ja silleen. Mut mä haluaisin jotain extremempää. Kyllä mä saisin ne pienennettyä Kelan tuella, kun ne on niin isot. Mä en kuitenkaan haulua pienentää niitä, vaan mä haluan ne kerralla pois, BB-Terhi kertoi.

Vartaloaan monin tavoin muokannut BB-kisaaja esittelee useilla verkkosivuilla vartalonsa lukuisia erikoisuuksia, kuten tatuointeja, arpitatuointeja ja ihon alle upotettuja metalliosia. Lisäksi hän poseeraa nettikuvissa myös yläosattomissa ja verisenä suuret koukut selkänahassaan.

Uusimmat