Oksasakset seivästivät silmäkuopan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Arizonassa hämmästyttää nyt erään 86-vuotiaan vanhuksen ihmepelastuminen vakavasta onnettomuudesta. Miehen kallosta otettu röngtenkuva nimittäin näyttää, kuinka oksasakset olivat seivästäneet vanhuksen kasvot.

Leroy Luetscher oli työskentelemässä pihansa puutarhassa, kun hän tiputti vahingossa oksasakset maahan ja terävä leikkuri jäi törröttämään maahan pystyasentoon. Luetscherin yrittäessä nostaa työkaluaan maasta, hän menetti tasapainonsa ja kaatui kasvot edellä oksasaksien päälle. Katso kuvat tästä.

Saksien kädensija lävistivät hänen silmäkuoppansa ja työntyivät vanhuksen kasvoihin saakka. Luetscher kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit leikkasivat oksasakset pois varovasti miehen kasvoista. Hänen silmänsä saatiin pelastettua ja lääkärit korjasivat miehen kaulan metallilla. Lääkärit kertoivat miehellä olevan vielä pieniä nielemisongelmia, mutta parantuvan vaarallisesta tapauksesta täysin.

Uusimmat