Alyssa Milanosta tuorein Hollywood-äiti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Alyssa Milano tunnetaan parhaiten Siskoni on noita -hittisarjasta. Milano aloitti näyttelemisen jo seitsemänvuotiaana musikaalissa Broadwayllä. Hän näytteli myös tänä vuonna Owen Wilsonin kanssa elokuvassa Hall Pass – lupa rellestää.

Näyttelijäkaunotar on taannoin heilastellut muun muuassa poptähti Justin Timberlaken kanssa. Milano avioitui vuonna 2009 Hollywood-agentti David Bugliarin kanssa. Pariskunnasta tuli eilen onnelliset ja tuoreet vanhemmat, sillä Milano synnytti potran esikoispoikansa Milo Thomas Bugliarin.

Siskoni on noita -tähti kirjoitti pian Twitter-blogiinsa ilouutisesta ja kiitti fanejaan onnitteluviesteistä. Tähti kertoi tienneensä lapsensa sukupuolen ennen syntymää. Hän oli varannut poikavauvalleen kolme eri nimeä, mutta valitsi niistä lopullisen vasta nähtyään suloisen tulokkaan ensimmäistä kertaa.

– Kiitos kaikille onnitteluviesteistä. Sydämeni triplaantui rakkaudesta, Milano kirjoitti Twitter-blogissaan.

38-vuotias Alyssa Jayne Milano on myös levyttänyt viisi levyä. Kaksi hänen levyistään on myynyt platinaa Japanissa. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muuassa You Lied To Me ja Count On Me. Näyttelijäkaunotar on kasvissyöjä ja hän onkin esiintynyt lukuisissa PETA-eläinoikeusjärjestön kampanjoissa kasvissyönnistä. Hänen tiedetään olevan myös hyvä ystävä tosielämässä Siskoni on noita -kollegoidensa Rose McGowanin ja Holly Marie Combsin kanssa.