Kim Kardashianin kostea musiikkivideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Avoinaisista kaula-aukoistaan ja kireistä minimekoistaan tunnetun kaunottaren uutisoitiin tienanneen 18 miljoonaa dollaria julkkisvieraiden värittämistä ökyhäistään.

Julkisuuden valokeilassa viihtyvä kaunotar julkaisi aikaisemmin tänä vuonna Jam (Turn It Up) -kappaleen. Murskakritiikillä vastaanotettua ”autotunetettua” kappaletta verrattiin jopa nettihitti Rebecca Blackin tuomittuun Friday-kappaleeseen.

Uhkean neitokaisen kerrottiin kuvanneen kappaleeseen musiikkivideon, mutta sitä ei ikinä julkaistu. Nyt The Hollywood Gossip -sivustolla nähdään 55 sekunnin pätkä märkähiuksisen seksipommin musiikkivideosta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.