Tamara Ecclestone televisiotähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on noussut usein otsikoihin uhkeiden muotojensa ansiosta. Poveaan auliisti esittelevä kaunotar riisuutui taannoin myös hyväntekeväisyyden nimissä, sillä hänet nähtiin poseeraamassa PETA-järjestön kampanjakuvassa ylävartalo paljaana.

Nyt yhdysvaltalaiset televisiotuottajat ovat iskeneet silmänsä upeaan Tamara Ecclestoneen. Lukuisat televisiopomot ovat ottaneet yhteyttä kaunottareen ja ehdottaneet tälle omaa realitysarjaa Yhdysvalloissa. Perijätärtä verrattiin muiden muassa Paris Hiltonin englantilaiseksi versioksi.

– Tamara menee Los Angelesiin keskustelemaan realitysarjasta. Lukuisat yhtiöt ovat ottaneet meihin yhteyttä asian tiimoilta, lähde kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Kaunotar esiintyy brittiläisessä pian Tamara’s World -realitysarjassa, joka nähdään ruuduissa lokakuussa. Sarja kertoo rikkaan perijättären todellisesta luksuselämästä. Realityohjelmassa uskotaan esiintyvän myös kaunottaren nuorempi sisko Petra ja prinsessaystävät Beatrice ja Eugenie.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. 27-vuotias Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1-kilpailuja Italian televisiossa.