Tähtinäyttelijä kirjoitti jäähyväiskirjeen tupakalle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan, ja hänestä on tullut uransa aikana miljoonien naisten päiväuni. Risupartaisenakin tunnettu komistus pääsi taannoin eroon alkoholi- ja huumeongelmistaan vieroituksen avulla.

Nyt 35-vuotias näyttelijäkomistus on kertonut kirjoittaneensa jäähyväiskirjeen tupakalle lopettaessaan sen sauhuttelemisen viime vuonna. Irkkutähti kertoi lopettaneensa tupakanpolton päivää ennen 34-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän paljasti polttaneensa synttäreitään edeltävänä päivänä askeittain tupakkaa ja keskittyneensä jokaisen kääryleen sauhuttelemiseen.

– Kirjoitin jäähyväiskirjeen tupakanpoltolle. ”Muistan kun tapasimme ensimmäisen kerran ja kaiken sen, mitä olemme yhdessä kokeneet. Olet auttanut minua monessa tilanteessa…” ja blaa blaa blaa, Farrell kertoi kirjeen sisällöstä Shortlist-lehdelle.

Hän kertoi jäähyväiskirjeen olleen kuin kumppanille kirjoitettu erokirje. Farrell vertasikin lopettamistaan suhteen päättymiseen ja kertoi, ettei ollut koskaan aikaisemmin eronnut kenestäkään tai mistään kirjeen avulla. Taannoin tähtinäyttelijästä liikkui huhuja, että hän käyttäisi vaatteidensa alla nikotiinilaastarista tehtyä asua. Farrell myönsi idean olevan nerokas, mutta kumosi kuitenkin huhut.

Miami Vice -elokuvassakin taannoin toista pääosaa näytellyt Colin Farrell joutui viime vuonna tuntemattomasta syystä sanaharkkaan erään ravintolan asiakkaan kanssa. Kiivas keskustelu muuttuikin pian käsirysyksi, kun toinen mies otti Farrellia kurkusta kiinni. Näyttelijäkomistus vedettiin kuitenkin nopeasti sivuun tappelusta eikä hän saanut vammoja välikohtauksessa.