Transformers-ohjaajan ökykoti myynnissä – asunto kuin paratiisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestynyt elokuvaohjaaja Michael Bay aiheutti taannoin ihmetystä haukkumalla Transformers 2 -elokuvaansa. Kyseistä elokuvaa kritisoitiinkin aikoinaan kovasti, mutta siitä huolimatta se keräsi hyvin katsojia ensimmäisen elokuvan menestyksen vanavedessä.

Nyt Armageddon -hittielokuvan ohjaaja myy hulppeaa kotiaan 4,6 miljoonalla dollarilla. Santa Barbarassa upealla paikalla sijaitseva koti on kuin hotelli aurinkotuoleineen ja turkoosine uima-altoineen. Katso hulppeat kuvat tästä.

46-vuotias Michael Bay paljasti taannoin olevansa kriitikkojen kanssa samaa mieltä monista asioista Transformers 2 -elokuvasta. Hän ei kuitenkaan ottanut syytä yksin omille niskoilleen, mutta myönsi elokuvan olleen heikko esitys. Hän kertoi asiasta brittiläiselle Empire Magazine -elokuvalehdelle.

– Me teimme joitain virheitä. Suurin virheemme oli se, että elokuva sijoittuu mystiseen maailmaan. Kun katson sitä nyt, niin se oli pa**aa. Käsikirjoittajien lakko oli silloin tulossa kovaa vauhtia. On karmeaa joutua tekemään elokuvaa, jonka tarinan pitää olla valmis kolmessa viikossa, Michael Bay kertoi Empire Magazinelle.

Ohjaajan lukuisat menestyneet elokuvat ovat tuottaneet miljardeja dollareita. Hänet tunnetaan etenkin toimintakohtauksistaan ja erikoisefekteistään. Muun muuassa Pearl Harbor, Bad Boys ja Transformers -elokuvat ovat Bayn ohjaamia. Hän on myös tuottanut lukuisia kauhuelokuvia kuten Texasin moottorisahamurhat, Painajainen Elm Streetillä ja Friday the 13th.