Raiskatun näytteleminen traumatisoi Hollywood-kaunottaren

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth nähtiin viime vuonna poseeraamassa rohkeissa kuvissa Tank-lehden sivuilla. Hevoskuiskaaja-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Bosworth ei ole sittemminkään juuri muotojaan peitellyt.

Nyt Hollywood-kaunotar on paljastanut traumatisoituneensa kuvatessaan elokuvassa raiskauskohtausta. Bosworth tähdittää True Blood -komistus Alexander Skarsgårdin kanssa tulevaa Straw Dogs -trilleriä. Eräässä elokuvan kohtauksessa ruotsalaisnäyttelijä Skarsgårdin roolihahmo raiskaa kaunottaren roolihahmon Amyn.

Näyttelijäkaunotar seurustelikin kahden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Skarsgårdin kanssa. Hän kertoi ”antaneensa luvan” näytellä raiskauskohtauksen mahdollisimman aidosti. Kaunotar kehotti myös Skarsgårdia heittäytymään kuvaushetkeen täysillä.

– Sanoin Alexille ettei hänen tarvitse pidätellä mitään, vaan tehdä näytellä sen mahdollisimman aidosti. Pelko, joka näkyy silmissäni raiskauskohtauksen aikana, on totisinta totta, Bosworth kertoi Black Book -lehdelle.

Los Angelesissa syntynyt 29-vuotias Catherine “Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty muiden muassa Superman Returns ja 21 -elokuvissa. Calvin Kleinin mallina toimiva tähti seurusteli aiemmin muun muuassa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.