Michael Jacksonin sisko kiidätettiin manikyyrin jälkeen sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin isosisko LaToya Jackson väitti taannoin ex-miehensä kaupanneen nyrkkeilijä Mike Tysonille 100.000 dollarilla seksiä LaToyan kanssa. 55-vuotias laulajatar on Jacksonien perheen viides lapsi.

Nyt laulajatar kirjoitti Twitter-blogissaan joutuneensa sairaalahoitoon käytyään laitattamassa kauneushoitolassa kyntensä kuntoon. LaToya nimittäin kertoi heränneensä manikyyrin jälkeisenä aamuna sietämättömään kipuun ja polttelevaan tunteeseen sormessaan.

– Olen nyt sairaalassa, koska heräsin aamulla sietämättömään kipuun sormessani. Kävin laittamassa edellisenä päivänä kynteni, joten onkohan sillä jotain tekemistä tämän kanssa? LaToya kirjoitti Twitter-blogissaan.

Laulajatar valitteli vaivaansa useaan otteeseen blogissaan ja kertoi ettei sietämättömässä kivussaan enää muista kumpi on oikea ja kumpi vasen. Hän kertoikin menevänsä seuraavaksi käsivammoihin erikoistuneen lääkärin vastaanotolle.

LaToyan ex-mies ja ex-manageri Jack Gordon syytti aikaisemmin entisen vaimonsa hyökänneen hänen kimppuunsa ja uhanneen tappaa hänet. LaToya taas syytti miestään pakottaneen hänet ryhmäseksiin ja poseeraamaan Playboy-lehdessä vasten hänen tahtoaan. Laulajatar väitti myös, että hänet pakotettiin seitsemän vuotta kestäneeseen avioliittoon Gordonin kanssa.